Portrét - klauzury...

         Tak jsem se v minulých článcích tak radovala, že konečně mohu fotit něco pro sebe a rozšiřovat si tak portfólio. Ale ono né. Musejí nám oznámit pozdě klauzury a já teď mám čas maximálně na dofocování. Všechny mé portréty z volné tvorby musím odevzdat jako klauzurní fotografie. Je mi to dost líto, ale je fakt, že si za to můžu i sama. Ale proč to nesvést na někoho jiného, že :D.





         Téma klauzur je "Portrét". Jiné omezení není. Proto jsem si klauzury o 12 fotkách poskládala ze všeho možného. Pracuji jako fotografka pro Archiv výtvarného umění v DOXu. Fotím jim tam reprodukce a vernisáže, takže rovnou nějaké portréty z vernisáží použiji. Dále jsem dofocovala v ateliéru a použila fotografie z minulého článku. Dnes ještě musím nafotit pár reportážních portrétů, protože to je nejrychlejší.

         Soubor se mi moc nelíbí jako soubor. Fotografie k sobě moc neladí, ale to může být tím, že musím mít 12 různých nasvícení modelu. Některé se opravdu povedly, jiné jsou zase ze zoufalosti, ale co se dá dělat. Snad hodnocení nebude moc kruté :D.







         A malý bonus :):






4 comments:

  1. máš krásný blog, ten děda je úžasnej:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem moc ráda, že se líbí! Děkuju :)

      Delete

 

Have a question?

Name

Email *

Message *

Meet The Author

Narcistická, drzá, naivní a sprostá holka, která si žije ve svém světě scénické hudby a fantasy příběhů. Občas se snaží vzít do ruky foťák i jen tak pro sebe a ne jen, když musí. Někdy omylem i něco čmárne na papír. Buhužel se musí starat sama o sebe, a protože, až na vyjímky, dělá jen to co chce a co ji baví, značně ji to komplikuje většinu situací.