První akty... s Mončou

         Tak jsem, po nedělním návratu z tábora (11. 8.), ještě ten večer, doháněla svou dvoutýdenní abstinenci internetu. Ano, tvrdla jsem na facebooku. Úplně nečekaně mi napsal Smusa, známý youtuber. Chudák sestra vedle mě brečela "Proč píše tobě a né mě?". Jeho kamarádce odřekla holčina focení a on se jí nabídl, že jí sežene náhradu, jelikož měla zamluvený ateliér. Pěkná náhoda :3.



         Monča je super holka a byla mi hodně vděčná, vzhledem k okolnostem, i když to spíš já jsem byla hodně ráda za tuhle skvělou zkušenost. Akty ve škole probíráme až ve 4. ročníku. Na první pokus se myslím fotky povedly, ale důležité je, že se líbily Monče a hlavně jejímu příteli, což mě hodně potěšilo. 
Ateliér neměl moc vybavení. Celou dobu jsem používala jedno rozptýlené světlo, takže fotografie nejsou, co se týče nasvícení, moc různorodé. Ale i tak jsem byla s většinou spokojená. A odměna, v podobě pozvání v KFC, byla příjemná :3.








Více fotografií zde:


2 comments:

 

Have a question?

Name

Email *

Message *

Meet The Author

Narcistická, drzá, naivní a sprostá holka, která si žije ve svém světě scénické hudby a fantasy příběhů. Občas se snaží vzít do ruky foťák i jen tak pro sebe a ne jen, když musí. Někdy omylem i něco čmárne na papír. Buhužel se musí starat sama o sebe, a protože, až na vyjímky, dělá jen to co chce a co ji baví, značně ji to komplikuje většinu situací.