Praxe... v Zoo Praha

         Jsem ráda za každou zkušenost, co se týče fotografování. O jiných se teď bojím přemýšlet. Tahle zkušenost byla ale tak nudná a nic nového jsem si neodnesla. Snad kromě podělaného batohu od ptáčků ze Sečuánu, kde jsem strávila hodně vykoukaných hodin, a nového přítele na facebooku - dvorního fotografa pražské zoo. Vlastně jsem si odnesla jednu milou věc - pár vydařených fotografií pro svou prezentaci.




         Dva týdny tahání se s tunovým batohem a foťákem zavěšeným na krku. Nesmím zapomenout na hodiny strávené hledáním ptáčků v křoví a čekání až se hříbátko koně Převalského konečně vzbudí. To ale prostě k fotografování zvířat patří. Takhle vypadal první týden, kdy jsme měli i obědy zadarmo a jídlo bylo skvělé :3. Bohužel nikdo nevěděl, co máme dělat a nikdo neměl pro mě a mé spolužáky práci. Dvorní fotograf nebyl k zastižení, ale budiž, měl asi jinou práci. Tak jsme si fotili svoje.


         Druhý týden už jsme se setkali s panem fotografem. Povídali jsme si něco o sobě, tedy spíš já a můj spolužák jsme vyprávěli o naší snobské škole. Vzal si pár fotek a to jsme ho viděli naposledy, tedy potkávali jsme ho při obědech. Najednou tu pro nás byla práce - focení tabulí a štítků do inventury. Neskutečná nuda! Chození po celé zoo a focení každé kartičky a cedule co jsme potkali. Pff. Ale někdo to dělat musí, tak proč ne neplacená síla :). Poslední týden jsme trávili zevlováním v pavilonech, protože pršelo a nám se to stejně znechutilo tak, že jsme nechtěli nic dělat, ale i tak jsme koukali, jestli se neobjeví něco ke cvaknutí.













Více fotografií zde:


2 comments:

  1. Ty fotky jsou super,snad ještě někdy budeš přispívat :-)

    ReplyDelete
  2. Tie fotky sú parádne! Rada sa pozerám na zvieratá /aj na fotkách/ :)

    ReplyDelete

 

Have a question?

Name

Email *

Message *

Meet The Author

Narcistická, drzá, naivní a sprostá holka, která si žije ve svém světě scénické hudby a fantasy příběhů. Občas se snaží vzít do ruky foťák i jen tak pro sebe a ne jen, když musí. Někdy omylem i něco čmárne na papír. Buhužel se musí starat sama o sebe, a protože, až na vyjímky, dělá jen to co chce a co ji baví, značně ji to komplikuje většinu situací.