Kresba... lebka (nemoc)

         Tak i mě se podařilo si chytit nějakého pokémona. Jmenuje se mononukleóza, alias min. měsíc doma, půl roku jaterní dieta a žádné líbání a alkohol. A hlavně žádná čokoláda :'(. Ti z Vás, kdo už ji měl ví, jaká je to otrava. I když mě moc nevadí válení se doma a spousta času, ale co je moc, to je moc.

         Nemůžu fotit, a tak aspoň doháním školu... a seriály, čtení, filmy, serfování na internetu, facebook, nakupování vánočních dárků (přes net), atd.


Pozn.: fotka prošla instagramem.

         Má drahá maminka mi přinesla ze školy dva úkoly, z figurální kresby. Jelikož se mi nějak podařilo se tam od začátku roku neukázat ani jednou, je to jediný způsob jak být kvalifikovaná - dodělat to doma. Prvním je kresba lebky tužkou. Dokonce sem jí donutila mi donést ze školy lebku. Jak jinak ji nakreslit bez předlohy. Myslím, že to nedopadlo nejhůř, co říkáte? :) Druhým úkolem se (možná) pochlubím v příštím článku.







2 comments:

  1. Krásne kreslíš! Podľa mňa to vyzerá super. Skoro sa uzdrav. Ja by som to bez tej čokolády neprežila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuju :) Chuť na sladké zaháním pribináčkama :D, jediná sladká věc, kterou můžu :)

      Delete

 

Have a question?

Name

Email *

Message *

Meet The Author

Narcistická, drzá, naivní a sprostá holka, která si žije ve svém světě scénické hudby a fantasy příběhů. Občas se snaží vzít do ruky foťák i jen tak pro sebe a ne jen, když musí. Někdy omylem i něco čmárne na papír. Buhužel se musí starat sama o sebe, a protože, až na vyjímky, dělá jen to co chce a co ji baví, značně ji to komplikuje většinu situací.